☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnost: 2 ks

Katalogové číslo: TR206333

Číslo karty: 13393

Trakker Core 3-dílný zimní oblek Vel S Voděodolný zimní oblek - Na základě velkého úspěchu našeho obleku Core vám přinášíme nový voděodolný třídílný zimní oblek. Tato souprava od společnosti Trakker se skládá z nepromokavé bundy, kalhot z lycry a mikiny.



Všechny švy na bundě a kalhotách jsou podlepené a celý oblek má odolnost proti vodě 5000 mm vodního sloupce. Výhodou je již zmíněná fleecová odepínací vnitřní vložka, kterou oceníte ve velkých mrazech, nebo ji můžete po rozepnutí zipu použít samostatně.



Bunda se dále může pochlubit vatovanou podšívkou, příjemným fleecovým límcem a kapsami na zahřátí rukou. Při nepříznivém počasí oceníte zejména hrubé manžety bundy, kapuci s košilovým límcem a stylový spodní lem. Střih bundy byl přepracován tak, aby kombinoval maximální pohodlí, pohyblivost, tepelný komfort a voděodolnost.



Všechny tyto vlastnosti byly vylepšeny také u nových kalhot, které díky svému střihu zabraňují úniku tepla. Kalhoty navíc obsahují také kapsy na ohřívače rukou. Kalhoty jsou díky vylepšenému lemu velmi pohodlné a lze je velmi rychle a snadno rozepnout. Navíc byl vylepšen jejich elastický pas, díky čemuž jsou ještě pohodlnější při sezení. V oblasti kolen jsou kalhoty zesíleny kvůli většímu namáhání. Kalhoty mají dvoucestný zip, který je navíc krytý, aby se přes něj dovnitř nedostala voda. Na gumě kalhot je decentní logo.



Další výhodou je, že odnímatelná vnitřní vložka váží pouze 220 gramů a je opatřena kontrastním zipem a decentním logem. Další věcí, kterou oceníte zejména za nepříznivého počasí, jsou náplety na koncích rukávů.



VLASTNOSTI: NA RUKÁVECH JE MOŽNÉ NOSIT RŮZNÉ DRUHY OBLEČENÍ, NAPŘ:


- nová třídílná zimní souprava s vylepšeným střihem kalhot pro lepší pohodlí při pohybu
- navržena tak, aby vám v zimních měsících poskytla maximální tepelný komfort
- robustní, super teplá zimní souprava sestávající z bundy, kalhot z lycry a odnímatelné fleecové vložky
- potažená vrstvou materiálu Teflon™ - zajišťuje maximální odolnost proti vodě
- díky vrstvě materiálu Teflon™ oblek schne až o 40 % rychleji a snadněji se pere, což snižuje dopad na životní prostředí
- pohodlný fleecový límec, kryté zipy a kapsy na zahřátí rukou
- bunda a kalhoty jsou vybaveny dvoucestnými zipy pro rychlé a snadné rozepínání
- zesílení na kolenou
- nastavitelný elastický lem na bundě a odnímatelná fleecová podšívka



Velikost: S

  • Výrobce: Trakker
  • Katalogové číslo: TR206333
  • EAN: 5060461949831

Odběr novinek

Přihlaste se k odběru novinek, aby Vám nic neuniklo